Hej världen!

Hej! Jag heter Artur och jag ska börja en blogg. Den ska heta I väntan på julen, för att man kan vänta på julen när som helst.

9 svar på ”Hej världen!

 1. Vad bra. Du får kanske Zio att vakna med bloggandet då också… Jag kan gissa att musik, fotboll och spel kommer att diskuteras vilt här på bloggen. Jag skall läsa den flitigt, jag lovar det. Hur har det varit de senaste dagarna??

 2. Hej Artur !
  Välkommen till bloggvärlden ; )
  Jag håller med dig om att man kan vänta på julen alldeles när som helst….Snart är det ju jul igen ; )
  Kram

 3. Hej Artur! Vad roligt! Lägger din blogg på min favoritlista, skall läsa den varje dag! Njut av jullovet, ännu är det lite jul kvar! Kram, moster Carina

 4. Hej Artur! Du har gett mig ett litet problem; snart kommer jag nämligen inte att hinna med något annat än läsa bloggar om listan på dem jag läser hela tiden bara blir längre – så där som nu då din blogg lades till! Bra namn fick din blogg dessutom 🙂 Ha det bra!

 5. Hurra för din blogg! Jag tror bestämt att Mio också kommer att följa i dina fotspår snart. Han skriver en massa roliga grejer nuförtiden. Vi ska flitigt följa med din blogg – lycka till med skrivandet och hoppas vi ses snart! h, Patricia & co

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *